SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS

SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS

Spirituális tanácsadás a számmisztika, kínai asztrológia segítségével – Nyisd ki magad a mindenség titkai felé!

Sok embernél látok tanácstalanságot, félelmet, miután elkezdik keresni a miérteket az életükben, és a válaszoknál rátalálnak a spiritualitás világára. Kezdik elhagyni a racionalitás szűklátókörűségét, viszont a „másik oldal” még túlságosan félelmetes számukra. Rengeteg információ az interneten, még több könyv, szakértő, „csodatévő”. Egymásnak sokszor merőben ellentmondó vélemények, megnyilatkozások, jóslatok. Nem csoda, ha elveszünk közben. Én abban hiszek, hogy a jövő azoké az embereké, akik megtalálják az egyensúlyt a két oldal között, és annak tudatában élik le földi életüket, hogy tudják: ők halhatatlan, spirituális létezők, feladatokkal, vállalásokkal. Akik képesek megteremteni saját földi mennyországukat, megtanulják kezelni konfliktusaikat, problémáikat, mert megtalálják és megértik azok gyökér okait, és közben jobbá teszik nemcsak maguk, hanem embertársaik életét is. Ahogy Weöres Sándor is megírta már jó régen:

„Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél. Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”

A tanácsadás keretében egy oldott beszélgetésre készülj, amely a Te kérdéseid, érdeklődési köröd nyomán bontakozik ki igazán. Segítségül hívjuk a számmisztikát és a kínai asztrológiát. (Nem egy mindenre kiterjedő asztrológiai elemzésre vállalkozom, hiszen az több óra előkészületet igényel, és a konzultációra sem lenne elegendő 60/90 perc. Egy általános áttekintést tudok adni a „kódjaidról”, adottságaidról.)

Nem vagyok sem mindenható, sem mindent tudó, azt viszont biztosan ígérhetem, hogy ha segítségre van szükséged abban, hogy eldöntsd merre indulj, ha tanulni vágysz, vagy esetleg támogatásra szorulsz a spirituális önfejlesztés területén, számíthatsz rám!

A tanácsadás díja:

  • 12.000,-/60 perc
  • 17.000,-/90 perc