TANFOLYAMOK

TANFOLYAMOK

1. METAMORFÓZIS TANFOLYAMOK

A Metamorfózis módszert 2020 tavaszától kezdve oktatom mesterlevelem birtokában.

Részletek tekintetében ajánlom a tanfolyam honlapját:

A Metamorfózis módszert 2020 tavaszától kezdve oktatom mesterlevelem birtokában.

Részletek tekintetében ajánlom a tanfolyam honlapját:

2. REIKI I., II. ÉS MESTERI TANFOLYAMOK

Szeretettel várok minden érdeklődőt kiscsoportos (maximum 4 fős) tanfolyamaimra!

Időpontok rugalmasan.

Legközelebbi időpont: Reiki I. 2020. október 16.

Részletekről érdeklődni telefonon, e-mailben lehet.

Mi a reiki? Sokan „egyszerűen” egy kézrátételes gyógyítási módnak titulálják, pedig ennél sokkal több: a reiki egy csodálatos személyiségfejlesztő módszer. A beavatások által megkapott reiki energia, szimbólumok minket segítenek a legjobban a saját utunkon! Azzal, hogy ráhangolódunk az univerzum csodálatos, tiszta energiájára folyamatosan tisztulnak belőlünk személyiségünk blokkjai, rengeteg felismerés megszülethet bennünk addigi életünkre, viselkedésmintáinkra vonatkozóan. Addigi krónikus betegségeink szelídülnek, majd meg is szűnnek. Annál hasznosabbat nem tudsz magadnak tenni, mint, hogy beleveted magad a reiki csodálatos energiahullámába!

A reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben, mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai. A reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik.

A Reiki I. tanfolyam során meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finom anyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatáson keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek. Komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is.

Tanfolyam díja: 14.500,- (Jegyzettel, hivatalos RAI által kibocsátott reiki oklevéllel)

A Reiki II. tanfolyam során a tanulók megismerkednek a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával. A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszám és az energiaszint. Lehetővé válik a mentális eredetű problémák kezelése, tértisztítás, ételek-italok harmonizálása (olyan rezgésre emeljük őket, ami által könnyebben emészthetővé válik), illetve a távkezelés is. 

Előfeltétele: Reiki I.

A tanfolyam díja: 21.500,- (Jegyzettel, hivatalos RAI által kibocsátott reiki oklevéllel)

A Reiki mesteri tanfolyam az első lépés a mesterré válás útján. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik rezgésszámod és energiaszinted. A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához.

Előfeltétele: Reiki I. és Reiki II.

A tanfolyam díja: 47.500,-

Ha más R.A.I. reiki tanárnál végeztél I., II. vagy mesteri szinten, és úgy érzed szükséged van ismétlésre, szeretettel várlak, hogy felfrissítsük tudásodat! Ismétlőként díjat fizetned nem kell, a tanfolyam ingyenes!