LÉLEKHANG

LÉLEKHANG

A Lélekhang Filotás Mária által oktatott módszer, egy hihetetlen erős energia, melyet ő maga „kapott” médiumként égi segítőitől, s melyet a mai napig már több ezer tanítványának továbbadott.

Ha engem kérdeznek a Lélekhangról, csak azt tudom mondani, hogy jelenleg még nem ismerek hasonlóan tiszta és erős energiát, amely ilyen hatékonysággal működne.  Ahhoz, hogy az energia jól és hatékonyan működjön, még van egy fontos tényező véleményem szerint: ez pedig az oldást végző segítő tisztasága és tapasztalata.

Nem titkolom, az általam használt módszerek közül a Lélekhang a szívem csücske. Azt sem állítom, hogy csoda módszer, de ha rájössz, hogy az életedet mennyire meg tudja könnyíteni a Lélekhangos tisztítások sora, Te is beleszeretsz biztosan. Az én szerelmem a Lélekhanggal nem tudom hol pecsételődött meg, lehet, hogy már a tanfolyamon, ahol a beavatás után felerősödött tisztán hallásom, és szellemi segítőim olyan dolgokat diktáltak nekem, melyek azóta nagyrészt megvalósultak. A hitem abban, hogy nem véletlenül vagyok itt a világon teljesen megerősítést nyert.

A Lélekhangban az a zseniális, hogy minél többet tisztítod magad a Lélekhang energiájával, annál gyorsabban tudod le azokat a karmikus köröket, amelyeket bevállaltál erre az életre. Ezért, ha belép az életedbe egy újabb megpróbáltatásokkal, kihívásokkal teli időszak, már sokkal jobban viseled azt. Sőt lehet, hogy magad fogsz a legjobban meglepődni mennyire másként reagálsz bizonyos szituációkban. Az elengedés, elfogadás is sokkal könnyebbé válik. Ha pedig tényleg elkötelezett híve vagy a Lélekhangnak, és rendszeresen dolgozol magadon, vagy oldanak Téged, észre fogod venni, hogy a teremtés energiája elkezd működni az életedben. Belekerülsz az „áramlásba”, az életedben könnyebben észreveszed a tanulási folyamatokat. Egy-egy negatív eseményt már nem rosszként, hanem utadba hozott leckeként fogsz értékelni, és ahogy leszűröd a megfelelő konzekvenciákat, azaz megtanulod a leckét, ez a hozott minta, ami kiváltotta az adott (negatív) eseményt, el fog tűnni az életedből.

Az tisztítások eredményei a legkülönfélébbek. Van úgy, hogy egy alkalom után azonnal bekövetkezik valamilyen pozitív változás, de van, hogy a változások fokozatosan, lassabban történnek, ez mindig attól függ, ki mennyi testi-lelki problémával, elakadással küszködik. A kulcs mindig a türelem! Ha tudod, hogy már évezredek óta futod a köröket itt a Földön, akkor azzal is tisztában vagy, hogy a jelenlegi életedbe hozott feladatokat már korábbi életekből örökítetted tovább magaddal, régi mintáid működnek jelenlegi életedben is. Ha ehhez még hozzátesszük a jelen életben fogantatástól mostanáig eltelt időben elraktározott lelki sérüléseket, bántásokat, haragot és legkülönfélébb negatív, akadályozó érzelmeket, élethelyzeteket, beláthatjuk, hogy van min dolgozunk. A jó hír az, hogy a Lélekhang tökéletes segítséget tud Neked nyújtani abban, hogy ezeket a terheket levesd magadról. Az tisztítások önmagukban is nagyon hatékonyak, de én szeretem kombinálni más módszerekkel is (pl. Bach virágok használata, reiki, Metamorfózis, vezetett relaxáció). Ha megfogadod személyre szóló tanácsaimat az életmódoddal kapcsolatosan (mozgás, étkezés, stressz kezelés), akkor a tisztítások mellett tényleg rohamosan változhat az életed. A változás kulcsa viszont Te magad vagy, a Te elkötelezettséged a megújulás és a régi mintákból való kilépésed mellett!

Hogy mikor ajánlom a Lélekhangot? Mondhatnám, hogy bármilyen élethelyzetben, nem is tudom felsorolni, mert a választék végtelen. Ha el vagy akadva az életedben, nem tudod merre tovább. Ha terveid vannak, de még sincs elég bátorságod változtatni, egy-egy tisztítás lendületet ad. Ha folyamatosan visszatérő problémákkal, élethelyzetekkel szembesülsz, és nem találod az okokat. Nehéz emberi kapcsolataid, konfliktusaid vannak, és már belefáradtál, mert nem tudod, hogy fog ez megváltozni.  Van néhány eset, amely tanulság lehet mindenki számára és talán egy betekintést is ad a Lélekhang energiájával való munkában rejlő lehetőségekbe:

  • Volt olyan kliens, aki hosszú évek óta munkanélküli volt, és egy hónap (3-4 alkalom) után végzettségének, elképzelésének megfelelő munkát talált, és azóta is dolgozik.
  • Volt idegosztályon kezelt, testi-lelki roncsként érkező ember, aki egy hónap múlva visszakapta régi önmagát, egészségét, most már ő is dolgozik, és a jövőjét sokkal pozitívabban látja, mint azelőtt bármikor.
  • Üzletkötő, akinek egy hónap alatt semmi sem sikerült, de a tisztítások után újra elindultak az üzletkötései, és több lett a bevétele, mint azelőtt.
  • Önbizalomhiányos, párkapcsolataik során többször megalázott emberek, akik megtalálták életük párját.
  • Viselkedés zavaros gyermekek, akiknek folyamatos konfliktusaik voltak társaikkal és az őket körülvevő felnőttekkel.

A felsorolást még sokáig lehetne folytatni. Egy biztos, hogy általános közérzeted, energetikai állapotod már az első alkalom után sokkal jobb lesz, hiszen a Lélekhang nemcsak a lélekre hat, hanem fizikai testünk, auránk, csakráink tisztaságára is.

Ha kíváncsivá tettek az itt leírtak olvasd el az astronet.hu-n rólam és a Lélekhangról korábban megjelent cikket:

Az oldás díja: 17.000,-/ 60 perc.

Azok számára, akik rendszeresen járnak hozzám oldásokra, lehetőség van gyorssegély jellegű, 30 perces alkalmakra, melynek díja 8.500,- Ft.

Az oldásokat lehetőség van online módon (Skype/Messenger/Whatsapp/Viber/Zoom) is igénybe venni.

Megfontolandó: Nem én vagyok a „legolcsóbb” a Lélekhang oldást végzők között, ha olcsó segítőt keresel, biztosan találsz. Nálam minden hozzám forduló számlát kap az elvégzett szolgáltatásról, tevékenységemet bejelentett formában, egyéni vállalkozóként végzem. A Lélekhangnak jelenleg 3 szintje van, 2013 óta dolgozom magamon és másokon ezzel az energiával. Eddig megközelítőleg 1500 kliensem volt Lélekhang oldások keretében, így ennek megfelelően az oldások eredményei is jóval átütőbbek lehetnek egy kevésbé tapasztalt segítőhöz képest. Egy oldás alatt megtisztulhatsz akár tucatnyi előző életedtől, fogadalmadtól, kötésedtől, generációs mintádtól. 

A”Lélekhang” Filotás Mária által kifejlesztett, egyedi módszer, védett szellemi termék!