REIKI

Szabadítsd fel életenergiáidat!

REIKI

Szabadítsd fel életenergiáidat!

A reiki (jelentése: univerzális életenergia) egy ősi, kézrátételes gyógymód , melyet dr. Mikao Usui, japán szerzetes fedezett fel újra a XIX. század végén az emberiség számára.

Minden élőlényben megtalálható születésétől kezdve az életerő, életenergia (ki), melyet folyamatosan használ. A mai kor embere pedig inkább csak elhasznál, hiszen a legkevesebb energiát önmagunk, energiáink visszapótlására, feltöltésére fordítjuk. Viszont, ha az „energia-visszapótlás” egyre többször elmarad, fokozatosan megjelennek rajtunk a fizikai, lelki, szellemi kimerültség jelei, egyre nehezebben küzdünk meg az életünkben jelenlevő stresszel, egyre ingerlékenyebbek, türelmetlenebbek leszünk, először csak kisebb, később pedig egyre súlyosabb, nagyobb betegségek is feltűnnek életünkben.

A reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító, méregtelenítési folyamatait, feloldja a szervezetben felhalmozódott energetikai blokkokat, ezáltal serkentve az energiaáramlást és regenerációt. A reiki minden egyes emberre másként hat, és hatását mindig ott fejti ki, ahol a befogadónak a leginkább szüksége van rá.

 A reiki „gyógyítás” során semmilyen ruhadarabot nem kell levenni (kényelmes, laza ruházat ajánlott), az energia természetesen áramlik a ruhán keresztül, még a gipsz sem jelent akadályt.

Fentebb idézőjelbe tettem a „gyógyítás”-t – nem véletlenül! Ugyanis a reiki maga nem gyógyítás! A reiki energia a blokkok oldása révén egyszerűen ráhangolja az embert az egyetemes életenergiára.

A kezelések legkézzelfoghatóbb, legjobban tapasztalható hatása a testi feszültség oldódása. A kezelések során a páciensek többsége egy nyugodt, relaxált állapotba kerül (esetleg elalszik), felengednek a test görcsei, enyhülnek fájdalmai. A test görcseinek folyamatos oldódása lelki felszabadulással jár, erősödik a stressz tűrő képesség. Ha a kliens folyamatosan részesül reikivel történő energetizálásban, megtanulja a negatív gondolati formákat szétporlasztani, a belső erőt növelni, örömeit könnyebben megtalálni, teljes értékű életet tud élni.

És hogy kinek ajánlott? Embernek, háziállatnak, növénynek, minden élőlénynek!  Különösen:

  • Stressz csökkentés, félelmek, nyugtalanság oldására: kismamáknak, gyerekeknek, munkától leterhelt embereknek.
  • Krónikus betegségben, fáradtságtól, kimerültségtől szenvedőknek.

Nincs olyan betegség, életkor mely miatt ellenjavallt lenne!

A kezelés díja: 12.000,-/ 60 perc