METAMORFÓZIS

METAMORFÓZIS

 

A Metamorfózis egy olyan speciális lelki blokkoldó technika, amely a gerinc reflexpontjain keresztül fejti ki hatását.  A kezelés lényege a gerincoszlop mentén lévő energetikai rendszer kitisztítása, energetikai blokkok oldása, a régről hozott fájdalmak, sérelmek felszabadítása.

A blokkok gátolják testünk egészséges energiaáramlását, amelyek testi tünetek formájában is megnyilvánulhatnak.

A metamorfózis kezelés módszerét az angol Robert St. John reflexológus fejlesztette ki. Felfedezte, hogy a test összes reflexpontja megtalálható a gerinczónán, illetve a gerincen, mely a test fő tartópillére. Kísérletezései során észrevette, hogy az energiahiány okozta blokkok megtalálhatók a gerincoszlop megfelelő reflexzónáiban. Rájött, hogy bizonyos zavarok már a születés (fogantatás) előtti időkből származhatnak. Mivel ezzel az új eljárással kezelt betegei állapotában kizárólag saját öngyógyító képességeik aktiválásának köszönhetően tartós, hosszú távú és mélyre ható javulás indult be, megalkotta a Metamorfózisnak hívott eljárást.

A megtermékenyítéstől a születésig, majd azon túl, az emberi fejlődés dinamikus, folytonos és összetett folyamat. Ezzel a bámulatos folyamattal kapcsolatos felfedezések egyre inkább azt bizonyítják, hogy a magzati fejlődés az egész élet során hatással van mind a lelki, mind a mentális, mind a fizikai egészségre. A személyiség minden aspektusa, minden, ami az emberhez tartozik, a fogantatás pillanatától a születésig és tovább a jelen életben és azon túl magában az emberben raktározódik és így előhívható. A metamorfózis hasonló alapon működik, mint a láb reflexzóna masszázs, a láb, a kéz és a fej reflex-pontjain. Azonban a kezelés finom energetikai síkon történik. A születés előtti reflexpontok gyengéd érintése energiablokádokat szabadít fel, mellyel a berögzült minták feloldódhatnak, hogy az életerő ismét szabadon áramolhasson.

A Metamorfózis kezelés tulajdonképpen egy kezelés sorozat. Első körben a lábakon, majd a kezeken és a fejen dolgozunk az oldási folyamat előrehaladtával. A kezelés ruhában, fekve történik. A láb kezelésekhez a zoknit le kell venni, hiszen a lábfejet, bokavonalat oldjuk. A kezelés csöndben, intim légkörben zajlik, hogy a kezelt személy nyugalmát, „belső utazását”, semmi se zavarja.

A kezelés sorozat a láb kezelésével kezdődik. A cselekedet-hárítás mintája a lábakon fejlődik ki. A lábak kezelése felszabadíthatja az életben való előbbre jutásunk képességét. Ezért fontos, hogy először a cselekedet fő pontja – a láb legyen aktiválva.

Ezt követően a kezeken és a fejen dolgozunk, ugyanúgy, mint a lábakon. A kezeken végzett munka megkönnyíti az új cselekedetet. A kéz a szellem meghosszabbított szerszáma, eszköze. A fejen végzett kezelés pedig megadja azt a lehetőséget, hogy a változás új mintáját integráljuk a gondolkodásmódunkba. Több világosságot kölcsönöz a gondolkodásban.

A kezelés során a sejtekből felszínre kerül a “megélés” – csendes folyamatként zajlik le, olyan formában, ahogyan ez a kezeltnél lehetséges. A talp, a kéz és a fej-arc bizonyos pontjainak speciális érintése által tehát fellazulnak az energiablokkok, ezáltal friss energia kerül a gerinc reflexpontjaiba. Megtörténik az energetikai átrendeződés, feloldódnak a félelmek, a gátlások, és a nyomasztó érzések.

Segít a tudattalanban tárolt, hátráltató emlékek feloldásában, valamint a magzati korban és a születés utáni időben kialakult lelki blokkok oldásában egyaránt. A metamorfózis a szelekcióban segít, hogy mindazokat a lenyomatokat, melyeket édesanyánk méhében, a várandósság során embrióként magunkban elraktároztunk, véglegesen elengedjük. A kezelés sorozat eredményeként a fizikai tünetekben megnyilvánuló problémák, javulnak, vagy hirtelen eltűnnek, még ha azok évek óta fennálló panaszok is voltak.

Biztonságosan használható csecsemőkön, fiatalokon és időseken, várandós anyákon és súlyos betegeken egyaránt. Alkalmas önálló módszerként is, vagy más hagyományos illetve kiegészítő gyógymódok mellett, nem ütközik semmi másféle kezelési móddal.

Metamorfózis kezelés díja: 12.000,-/ alkalom


Bejelentkezem